ÇANAKKALE / BİGA - Sakarya İlkokulu

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında okulumuzda Deprem Tahliye Tatbikatı gerçekleştirildi. Olası depremde personel ve öğrencilerin can ve mal kaybını en aza indirmek amacıyla yaptığımız tatbikat başarıyla tamamlandı.

Mrt

Yeşilay haftası nedeniyle okulumuzda program düzenlendi.

Programımda bağımlılığın zararları, günün anlam ve önemi anlatıldı, şiirler okundu ve şarkılar söylendi.

Emeği geçen 3/B sınıfı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 85. yılında okulumuzda düzenlenen törende saygı, rahmet, minnet ve şükranla andık.

Kas

Bundan tam bir asır önce çok büyük mücadeleler ve fedakarlıklar ile kurulan Cumhuriyetimizin 100. yaşına hep birlikte şahitlik etmenin haklı gururunu ve sevincini okulumuzda da yaşadık. Çok Yaşa Cumhuriyet

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle Biga Kaymakamlığı tarafından hediye edilen bayrakları ile öğrencilerimiz evlerini süsledi.

Ekm

Türkiye Cumhuriyetinin Yüzüncü Yılı Teması ile 2023 Kod Haftası Kapsamında eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirilen okulumuzda etkinlikler gerçekleştirildi. İl Milli Eğitm Müdürlüğü Ar-Ge eTwinning Birimi tarafından gerçekleştirilen ziyarette öğrencilerimize bilgisayar ve kavramlar üzerinden robotik ve yapay zeka ile tanışma etkinlikleri, modüler ve programlanabilir drone uygulamaları, VR sanal gerçeklik gözlüğü ile “ Türkiye Cumhuriyetinin Yüzüncü Yılı Geçmişten Bugüne Eğitimden İzler “ sanal sergisi gerçekleştirildi.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Gününü okulumuzda minik misafirlerimizle birlikte kutladık.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası kutlandı. 4.sınıf öğrencilerimiz okulumuza yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerimize hoşgeldiniz diyerek çiçek hediye ettiler.